Blog restaurant si hotel

Reteta bucatarului: salata greceasca

11-14-2017

 

INGREDIENTE

  • Deoarece dorim sa va tinem la curent cu sfaturi si idei practice in bucatarie indiferent de gusturi si preferinte culinare, astazi va propunem o reteta simpla, rapida, gustoasa, sanatoasa si colorata. Deja aveti toate motivele sa o incercati.
  •  
  • Pentru cunoscuta salata greceasca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
  •  
  •  1 castravete măricel
  •  3 roșii medii
  •  1 ceapă (roșie, de preferat)
  •  100 g măsline negre dietetice
  •  300 g brânză feta
  •  1 lingură ulei de măsline
  •  1 linguriță oțet balsamic
  •  oregano, sare și piper după gust
  •  
  • Timpul de pregatire este de maxim 10 minute. Se spala bine legumele, se taie in bucati potrivite si aproximativ egale si se adauga intr-un bol mare care sa va permita sa amestecati. Se combina uleiul cu otetul si condimentele si se toarna peste legume. Se amesteca compozitia si se lasa 5 minute inainte de fi servita!
  • Rezultatul este chiar mai bun decat arata!
  • Pofta buna!

 

 

Adauga comentariu