Blog restaurant si hotel

Reteta bucatarului: Paste carbonara

09-27-2017

Reteta bucatarului: Paste carbonara

 

 

Reteta bucatarului de astazi este solutia perfecta pentru iubitorii de paste si este potrivita oricarei zile aglomerate in care doriti sa gatiti un fel principal satios si gustos. Timpul estimat de pregatire este de 30 de minute iar necesarul de ingrediente este de asemenea redus. Aveti nevoie de:

 

-         250 grame spaghete

-         200 grame bacon

-         150 grame de parmesan ras

-         2 oua

-         2 linguri ulei de masline

-         1 galbenus de ou

-         Sare

-         Piper

Optional:

-patrunjel proaspat

Primul pas este fierberea spaghetelor conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp baconul se taie fasii si se pune la calit intr-o tigaie, la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

Intr-un bol mic se bat ouale cu galbenusul, se adauga piper dupa gust si jumatate din cantitatea de parmesan.

Dupa  ce spaghetele sunt fierte, se scurg bine de apa si se adauga in tigaie impreuna cu baconul si se amesteca bine. Peste aceasta compozitie se toarna ouale batute si se amesteca in continuare.

Pentru servire se presara patrunjel peste si diferenta de parmezan.

Poftiti la masa! 

 

Adauga comentariu