Reteta bucatarului: cuş-cuş cu legume
Astazi am pregatit pentru voi o noua reteta rapida si usor de facut: cuş-cuş cu legume. Ţinem cont de această perioadă de post şi vă dezvăluim reţete care pot
fi consumate ca şi feluri principale sau ca şi garnituri.
Pentru a pregăti reţeta de astăzi aveţi nevoie de:
-1 kg de cuş-cuş uscat
-morcovi, ceapă, roşii, ardei, fasole,
-ulei de măsline
-sare, piper
-opţional pătrunjel şi sau ţelină, ghimbir şi turmenic (după gust şi preferinţe)
Se spală couscous-ul şi se lasă în apă timp de încă 10 minute. Se adaugă puţin ulei de măsline şi se amestecă. Se fierbe conform instrucţionilor de pe ambalaj.
Când este fiert se toarnă peste el o jumătate de cană cu apă în care s-a divolvat sare (max 1,5 lingurite)
Separat se căleşte o ceapă mare impreună cu 2 linguriţe de ghimbir şi 1 linguriţă de turmenic. Se adaugă roşiile fără pieliţă şi se lasă pe foc aproximativ 3 minute. Dupa aceea se adaugă toate celelalte legume, sau orice alte legume preferaţi. Se lasă la fiert toate legumele timp de 2-3 minute, si dupa ce sunt fierte acestea se toarnă peste couscous.
Poftiti la masă!
Is this a paid theme or did you customize it yourself?
Anyway keep up the nice quality writing, it's rare to see
a nice blog like this one these days.